Aanvraag opname TakeAwayXXL

Naast de TakeAwayXXL-premie die voorzien was voor restaurants die op regelmatige basis meeneemmaaltijden of thuisleveringen voorzien, zet de stad deze zaken ook extra in de kijker. We publiceren hiervoor alle initiatieven op de webpagina www.kortrijk.be/takeawayxxl.  Als je geen beroep kan doen op de TakeAwayXXL-premie, maar je wil toch gepubliceerd worden op de website van de stad, gebruik je onderstaand formulier.

Om deze initiatieven te publiceren maken we gebruik van de gegevens die je als ondernemer zelf kan bijhouden in de bedrijvengids van de stad Kortrijk.
Staan jouw gegevens (nog) niet juist? Je kan die zelf aanpassen door in te loggen met jouw gebruikersnaam (vestigingsnummer in de KBO) en jouw wachtwoord op het online bedrijvenloket.
Het gebruikte beeld op de overzichtswebsite is de "Omslagfoto", deze foto kan je opladen of wijzigen via het online bedrijvenloket, onder de tab "Mijn webpagina".

Als je een nieuw wachtwoord wil, kan je dit aanvragen via deze link. Als je e-mailadres gekend is in de bedrijvengids en je vult dit in, samen met jouw vestigingsnummer, ontvang je via het systeem een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

 Meer info en veel gestelde vragen over de bedrijvengids

Identificatie (burgerprofiel)
Opname TakeAway XXL
Geef hier het vestigingseenheidsnummer op van de zaak waarmee je meeneemmaaltijden of thuisleveringen zal voorzien. Jouw vestigingseenheidsnummer kan je aan de hand van jouw ondernemingsnummer opzoeken in de KBO Public Search. Enkel vestigingen met een adres op grondgebied Kortrijk kunnen worden opgenomen.
Welk type keuken bied je aan als Take-Away?
Geef aan welke type keuken je aanbiedt, je kan meerdere types aangeven.
Verklaringen