Aanvraag deelname SINKSEN19

Tot en met zondag 11 november kan je hier je voorstellen voor SINKSEN19 kwijt. Zelfs al is je project nog niet volledig uitgewerkt, respecteer deze deadline en laat ons je idee weten. 

Vink hier jouw voorkeurslocatie(s) aan voor je project
Data
Hou er rekening mee dat SINKSEN19 vooral focust op zondag en maandag.
Beschrijf duidelijk de wijze waarop je project in het thema 'Zinderend Zomers' past. Weet dat dit een heel belangrijk criterium is voor de organisatie, bij de jurering van de projecten. 
De stad Kortrijk en de organisatie streven naar een zo duurzaam mogelijk festival. Geef aan hoe jij er met je project kunt aan bijdragen. Herbruikbare bekers zijn een must. Maar je kunt ook denken aan energie, water, afval, catering, mobiliteit, ruimte, materialen... 
Als organisator bezorg je ons een overzicht van de geschatte inkomsten en uitgaven. Als artiest geef je de eventuele uitkoopsom door. 
Beschrijf zo volledig mogelijk het nodige materiaal.
Richt je project zich naar kinderen, jongeren, volwassenen, nieuwe Kortrijkzanen, ouderen...? Hoeveel deelnemers kunnen/zullen deelnemen, schat je?
Naast de algemene SINKSEN communicatie, plan je zelf best ook communicatie-acties. Dat kan met affiches, folders, via de pers, uitnodigingen, social media... Beschrijf kort.