Digitale bedrijvengids

De bedrijvengids van de stad Kortrijk biedt een overzicht van alle Kortrijkse ondernemingen. De gids is opgemaakt op basis van de geregistreerde vestigingen in de KruispuntBank van Ondernemingen. Elke vestiging krijgt een login (vestigingsnummer) en een wachtwoord om hun gegevens te verbeteren en/of te verrijken met bijvoorbeeld een telefoonnummer, e-mailadres, webpagina, openingsuren ... De bedrijvengids wordt gratis aangeboden door de stad Kortrijk.

Als ondernemer pas je best jouw gegevens aan. De bedrijvengids van de stad scoort relatief hoog op bijvoorbeeld Google. Door jouw gegevens te corrigeren en correct te houden, maak je gratis reclame voor jouw onderneming. Gebruikers van de gids kunnen zoeken op naam van de onderneming, activiteit of ligging.

De stad gebruikt de e-mailadressen in de bedrijvengids voor de verspreiding van berichten omtrent openbare werken, nieuwe steunmaatregelen, de digitale nieuwsbrief voor ondernemingen ... De data die zich in de bedrijvengids bevindt, kan door de stad gebruikt worden om het economische beleid te optimaliseren.

Meer informatie over de bedrijvengids vind je via de faq.

Surf naar de digitale bedrijvengids.