Dag van het Woord

Op woensdag 30 juni sluiten we het schooljaar feestelijk af met de Dag van het Woord. Wil je graag bij één of meerdere activiteiten aanwezig zijn? Stuur ons dan een mailtje via reservatie.conservatorium@kortrijk.be. Vergeet niet te vermelden waarvoor je wil inschrijven en met hoeveel je zal aanwezig zijn. Alle activiteiten zijn gratis.

 

Workshop Comedy met Han Solo

Heb je altijd al het podium willen bestormen met jouw snelle opmerkingen en goede jokes? Wil je een publiek laten bulderen van het lachen? Kunnen jouw vrienden niet meer bijkomen als jij een verhaal vertelt?  Dan is dit jouw kans! 

Recht vanuit zijn mobilhome komt Han Solo, de internationale bekroonde comedian en acteur, naar het Conservatorium van Kortrijk. En dat om jou de kneepjes van het comedy vak te leren in een éénmalige workshop. 

Datum: woensdag 30 juni van 14 tot 16 uur / Locatie: Conservatorium Kortrijk

 

Openluchtvoorstelling Richarken

“Richarken, manneken. Uw papa. De zwarte prins. Hij is heengegaan. Hij heeft zijn loodje gelegd. In de eeuwige jachtvelden is hij nu. Maar gij! Ge gaat al mogen doen wa ge wilt. Gij zijt den baas. Van ‘t leger. Van alle grote mensen. En de dieren. En ook van alle kinderen.”

Op woensdag 30 juni sluiten we het schooljaar feestelijk af met een spectaculaire theatervoorstelling: Richarken. Deze eigentijdse Shakespearebewerking is geschikt voor jong en oud. Het wordt een unieke ervaring met een springkasteel als decor!

Tekst en regie: Simon D’Huyvetter / Spel: Bert Dobbelaere, Michael Canto Minjauw en Mats Vandroogenbroeck / Kostuum: Jana Roos /Decor: Geertje Vangenechten en Dirk D’Huyvetter / Techniek: Niels Leven

Datum: woensdag 30 juni om 16.30 uur/ Locatie: Buitenplein Conservatorium, kant Casinoplein

 

Workshop Radiomaken

In deze workshop kan je samen met Séverine Champeaux (presentator op BRUZZ) proeven van wat radiomaken allemaal betekent. We bouwen aan een eigen programma en verkennen de vele radio formats: van documentaire tot quiz, nieuwsbulletin of interview op locatie. We zijn actief als dj, presentator …

Wie na de workshop de smaak te pakken heeft, kan zich inschrijven in de richting Radiomaker aan het Conservatorium. Dit is mogelijk vanaf het vierde middelbaar en ouder. Ook volwassenen zijn welkom.

Datum: woensdag 30 juni van 17.45 tot 19.45 uur / Locatie: Conservatorium Kortrijk, Radiostudio van Quindo