Coronapremies stad Kortrijk

Via dit formulier kan je de bijkomende Coronapremie van de stad Kortrijk aanvragen, basisvoorwaarde is steeds dat je de Corona Hinderpremie (bij verplichte sluiting) of de Corona Compensatepremie verkreeg van de Vlaamse Overheid:

  1. de Corona ReCapremie van € 1.000 voor restaurants en cafés die de deuren dienden te sluiten en hiervoor de Corona hinderpremie verkregen;
  2. de Corona Handelspremie van € 500 voor de andere handelszaken die verplicht de deuren dienden te sluiten en hiervoor de Corona hinderpremie verkregen;
  3. de Corona Eventpremie van € 500 voor de eventsector die de Corona compensatiepremie verkregen.

 

De ReCapremie wordt overgemaakt op het rekeningnummer van de zaak.  
De Handels- en Eventpremie wordt binnen de actie "Handelaars voor handelaars" voorzien in de vorm van een injectiepremie: een digitale bon, die enkel kan gebruikt worden bij erkende Kortrijkse leveranciers. Indien je in aanmerking komt voor een bijkomende premie, kan je ook jouw erkenning als Kortrijkse leverancier aanvragen via dit formulier.
Ook als je niet in aanmerking komt voor een premie, kan je deze erkenning aanvragen. Alle info hiervoor, vind je via Erkenning als Kortrijkse leverancier.

Ondervind je problemen bij jouw aanvraag? Contacteer Team Ondernemen en Hoger Onderwijs via onderneeminkortrijk@kortrijk.be of telefonisch via 056 277333. 

Vraag je premie aan