Welzijn

VORK

Volksrestaurant VORK is open. Wie er wil gaan eten, moet wel reserveren. In het restaurant zijn de nodige maatregelen genomen zodat iedereen in veilige omstandigheden kan genieten van zijn of haar maaltijd.

Je kan bij VORK ook maaltijden blijven afhalen, elke weekdag tussen 11 en 13 uur.  Maaltijden moeten wel 1 dag op voorhand besteld worden. Dat doe je door op weekdagen tussen 9 en 14 uur te bellen naar 0473 86 26 47. Maaltijden kosten 1 euro voor de meest kwetsbaren, 5,5 euro voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming en 8 euro aan marktconform tarief. De strikte regels om afstand te houden moeten bij afhaling gerespecteerd worden. 
 

Woonzorgcentra

In de woonzorgcentra van Zorg Kortrijk (Sint-Jozef, Biezenheem, De Weister, De Zon, Ter Melle) is het bezoek opnieuw beperkt. 
 

Wijkcentra

Deze zomer organiseerden de Wijkteams op een veilige manier kleinschalige activiteiten en dienstverlening. Door de positieve ervaring van de voorbije maanden kunnen de Wijkteams dit najaar opnieuw, op een veilige en vlotte manier, meer ontmoetingsactiviteiten plannen. Zo starten de computer- en taallessen terug op en kunnen de sportieve bezoekers opnieuw deelnemen aan fiets- en wandeltochten.  

Lees hier meer over de heropening van de wijkcentra