Vanaf 22 augustus tijdelijke sluiting centrale bib en opening pop-up bibliotheek in Leiestraat 22

Gepubliceerd op Dinsdag 26 juli 2022
22 augustus 202214 november 2022
2022 bnr 'herinrichting - groepsfoto'

CENTRALE BIBLIOTHEEK
Leiestraat 30

Zaterdag 20 augustus 2022 is de laatste dag waarop je nog kan kiezen in de rekken.
Vanaf maandag 22 augustus is de bibliotheek een 'werfzone' en is de collectie in de rekken en magazijnen niet langer toegankelijk en niet uitleenbaar.  

  • Materialen terugbrengen kan in de inleverbus of in de pop-up bibliotheek op 50 meter van de bib, Leiestraat 22. Je kan daar ook de nieuwste collectie boeken, cd's, dvd's, strips en games ontlenen.
  • Wie meer keuze wil, kan met zijn abonnement gratis terecht in alle Kortrijkse buurtbibliotheken en bij de regio-bibliotheken van o.a. Kuurne, Harelbeke, Zwevegem en Wevelgem.

POP-UP BIBLIOTHEEK
Leiestraat 22

  • In de pop-up bibliotheek kan je materialen terugbrengen en ontlenen volgens het kijken & kiezen principe. Je kan snuisteren op de boekentafels en ontlenen aan de onthaalbalie. 
  • Naast een collectie nieuwe materialen is er ook een wisselende themastand, digitale dienstverlening met publiekspc's en een zitruimte met een selectie tijdschriften en kranten. 
  • Kreeg je een melding dat er een reservatie klaar staat? Dan kan je hiervoor terecht in de pop-up bib.

 De pop-up bibliotheek is open op de gewone openingsuren van de centrale bib (behalve op 1, 2 en 11 november). De bibliotheek blijft ook bereikbaar per telefoon of mail.

 meer info op  www.kortrijk.be/bibliotheek/herinrichting