Nieuws over de bibliotheek Kortrijk

01/06

Deze maand kan je het resultaat van het het mediawijze taalproject door Kortrijkse jongeren komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

expo toekan
10/05

Deze maand kan je de tekeningen van alle 19 laureaten van de tekenwedstrijd 'voeding' komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

laureaten 'Kortrijkse glasbollen' ©bibkortrijk
10/05

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de Kortrijkse bib samen met KV Kortrijk op zoek naar de beste junior FIFA-speler van Kortrijk.

23/04

Heel wat bibliotheken uit de regio organiseren samen een té gek jeugdboekenfeest. Dit jaar opent bibliotheek Waregem haar deuren op zondag 23 april haar deuren en iedereen is welkom!

© bibkortrijk
03/04

Help jij ook mee om onze paasboom kleurrijk te versieren?

© bibkortrijk
10/04

Tine Vandamme exposeert vanaf 10 april in de Kortrijkse centrale bibliotheek

2 reacties
Slip Away
27/04

Op donderdag 27 april kan je in de openbare bibliotheek van Kortrijk speeddaten met een boek

Over boeken gesproken
13/02

Maak kennis met grafisch werk van Panamarenko en Luc Tuymans, gebaseerd op literatuur.

06/02

Stad Kortrijk, Openbare Bibliotheek Kortrijk en enkele Kortrijkse partnerorganisaties zoeken voor de tweede keer op rij een Letterzetter voor de Stad. De nieuwe Letterzetter volgt kunstenaar Bart Jaques op wiens mandaat op 31 maart 2017 ten einde loopt.

Allemaal digitaal en iedereen welkom aan onze Digitafel! Aan tafel is het altijd gezellig, is er tijd voor gesprek en leren we van elkaar, jong of oud, crack of beginner...