Verrassingen in je valies - editie zomer 2021

  • Lezing of congres

In de zomer van 2021 wil bib Kortrijk leerkrachten (in spe) opnieuw helpen makkelijker de weg te vinden naar de mooiste recente kinder- en jeugdboeken. Dit doen we met de tweede editie van ‘Verrassingen in je valies’. Inschrijven kan tot en met 15 juli.

Hoe werkt het?
Als leerkracht (in spe) teken je in via de website van de bibliotheek. Je ontvangt een mailtje met alle info en kan vervolgens een pakketje van vijf goed gekozen recente boeken afhalen in de centrale bib. Die mag je een hele zomer lang houden. Bij de boeken zitten ook enkele recensies. Je kan een boekenpakket reserveren voor de leeftijd van kleuters, 6-8 jaar, 8-10 jaar, 10-12 jaar, 12-14 jaar of 14-16 jaar. Een mix van verschillende leeftijden is ook mogelijk.

Wat verwachten we?
Als leerkracht lees je de 5 titels en maak je een mooie vakantiefoto van jezelf met je favoriete boek uit de selectie. Je bezorgt ons de foto digitaal en het pakket terug tegen 10 september. Je kan in het nieuwe schooljaar in de klas vertellen over de boeken en zo de leerlingen prikkelen. Want wat juf of meester mooi vond…dat is zeker de moeite waard.

Wanneer

tot

Locatie

Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30
8500 Kortrijk

Leeftijd

18+

Reservaties

Organisatie

Centrale Bibliotheek Kortrijk
Verrassingen in je valies - editie zomer 2021