De Quaghebeurs

  • Theatervoorstelling

Willy Quaghebeur, eigenaar van de brasserie ‘Petit Paris’, komt te overlijden. De vier kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar bij de kist van ‘voader’. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien, ook de relatie met hun vader was op zijn zachts gezegd ‘koel’ te noemen. Maar wat is er allemaal gebeurd met de zonen ‘Quaghebeur’, en wat met de enige dochter? Sappige verhalen over vroeger komen naar boven. En wat met het nalatenschap, met de Brasserie, … maar vooral het goud van moeder? Zit het mee in de kist? Is een minnares ermee gaan lopen? Vragen waar we allemaal een antwoord op krijgen. Zeker als blijft dat ‘Voader Quaghebeur’ wel een heel origineel testament heeft bedacht.

‘De Quaghebeurs’ is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren. En dat allemaal geserveerd in het sappig West-Vlaams.

Het Prethuis bestaat 10 jaar in 2022. Deze bijzonder originele en destijds zeer goed onthaalde komedie herneemt het gezelschap ter gelegenheid van dit jubileumjaar.

gezelschap/ uitvoerder: Het Prethuis
voorstelling: De quaghebeurs

met Peter Bulckaen, Jeroen Maes, Bert Vannieuwenhuyse, Alexander Metselaar, Anne Denolf.

Wanneer

tot

Locatie

OC De Troubadour
Vlaswaagplein 3
8501 Bissegem (Kortrijk)

Prijs

Basistarief: € 19

Reservaties

Organisatie

OC De Troubadour
De Quaghebeurs

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?