Café-Chantant met Blunt

Waar
OC De Vonke
Lagaeplein 24, 8501 Heule
Wanneer
DEZE ACTIVITEIT IS AFGELOPEN.
Organisatie
OC De Vonke
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
oc.devonke@kortrijk.be
Fax: 0032 56 24 06 20
Leeftijd
18+
Links

Hoe vier je als 15-jarige je verjaardag? Voor veel pubers een evidente vraag: met drank, drugs en een overdosis selfies. Folkrockformatie Blunt doet het met Ever.Est, hun zesde studioalbum.
Na 15 jaar onafgebroken optreden in clubs en op festivals in binnen- en buitenland heeft Blunt een stevige live reputatie opgebouwd. Blunt liet de hittegolf aan zich voorbijgaan en trok deze zomer de studio in om de energie van hun live optredens vast te leggen. Op Ever.Est diept Blunt zijn gekende sound verder uit en wordt er geëxperimenteerd met rock, singer-songwriter en meer filmische en epische muziek.
Va’ten, de eerste single van Ever.Est is een radiovriendelijke oorwurm met Franstalige tekst die prima gedijtop de radiogolven.
BLUNT FACTS
Na 15 jaar lief en leed en 6 studioalbums bestaat Blunt uit: Pieter Nuyttens (leadvocals, keys, gitaar), Yannick Swennen (viool), Jurgen Demeyere (gitaar, vocals), Stijn Deldaele (bas, backing vocals), Gino Verstraete (drums). Voor de productie van Ever.Est werkt Blunt samen met producer Didier Deruytter, bekend als pianist van Ozark Henry en Barbara Dex.
Blunt speelde al op festivals zoals: Dranouter, Labadoux, de Gentse Feesten, Skägen Festival (Denemarken), Mediaval Festival Selb (Duitsland),…. .
Blunt heeft ook al clubshows gespeeld in Nederland, Duitsland, Ierland, Frankrijk,…
www.bluntfolkrock.be
info@bluntfolkrock.com
Donderdag 7 december 2017 verwelkomen we deze groep voor onze 1ste café-chantant van dit seizoen in De Vonke - gratis toegang

Bron: UiTinVlaanderen.be