13 - William Boeva

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Is de deur op slot? Ligt de oven af? Brandt het licht nog? Constant stelt hij zich die vragen. Verder loopt hij alleen op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. En hoewel iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is, voelt hij zich bij 12 en 14 ook niet meer zo comfortabel. Daar is niks mis mee. Toch? Of is het misschien toch allemaal wat te ver doorgeslagen? 

William Boeva werkt volop aan zijn fysieke en mentale gezondheid. Een volledige … Sorry, momentje. Is de deur op slot? Ligt de oven af? Brandt het licht nog?

OK, William Boeva werkt dus volop aan zijn fysieke en mentale gezondheid. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij de trappen nog eens opnieuw geteld, want je weet maar nooit. 

Beleef de vierde zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen vraagt hij zich af wie of wat nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein.

In samenwerking met OC Aalbeke.Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

OC Aalbeke
Aalbekeplaats z/n
8511 Aalbeke

Prijs

Basistarief: € 19

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
13 - William Boeva

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?