Event-huis Kortrijk

Kapucijnenstraat 10
8500
Kortrijk
Tel:
056 27 74 90

Wegbeschrijving

  • Te voet, van het station (10 min)

Bij het buitenkomen van het station kies je de straat die schuin rechts van je ligt, de Burgemeester Reynaertstraat. Eenmaal deze doorgelopen kruis je het Schouwburgplein diagonaal, wat je tot de Doorniksewijk brengt. Als alles goed is zie je nu de Grote Markt op je linker kant liggen. Kruis ook deze quasi diagonaal: loop de straat op de rechterkant van het historische stadhuis in, de Leiestraat. Op het einde van die straat steek je de Leie over, waarna je meteen naar rechts gaat, de Broelkaai in. De eerste straat op je linker kant is de Kapucijnenstraat, waar je meteen een blik kunt werpen op de BUDAscoop.

  • Met de auto komende van de R8

Vanaf de Kortrijkse ring ga je naar het kruispunt met de Gentsesteenweg. Kies daar richting binnenstad. Eenmaal je op het einde van de Gentstesteenweg bent gekomen ga je naar rechts, de Libaertlaan in. Je rijdt tot het rond punt, waar je kiest voor de derde afslag, de IJzerkaai op. Rijdt deze door tot net voor de (op dit moment onderbroken) Budabrug. Je rijdt langs de BUDAfabriek de Dam op. De allereerste straat rechts (parkeerafslag buiten beschouwing gelaten) is de Korte Kapucijnenstraat. Recht voor je zie je de BUDAscoop, lanks van je zie je de BUDAtroren.

Event-huis Kortrijk

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jou evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Budatoren, Budafabriek, Oranjerie, Broeltorens, Paardenstallen, Broelkaai 6) én voor de fuifzaal op Kortrijk Weide.

Achter de schermen zet Event-huis kortrijk al haar middelen in als hefboom voor oraganisaties die actief zijn op het gebied van podium- en beeldende kunsten en het Kortrijkse jeugdwerk.

Event-huis Kortrijk is een onderdeel van het Stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk.

Op afspraak