Aan de slag in Kortrijk

Zin om samen van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken
Zin om samen van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken?

Kies dan voluit voor een job bij stad Kortrijk! Elke dag zet je je samen met meer dan 1800 collega's van stad, OCMW, Parko en stadsontwikkelingsbedrijf SOK in voor dé Kortrijkzaan.  Je komt terecht in een moderne, ambitieuze, innovatieve organisatie die snel en slim wil werken, vanuit een op-en-top klantgerichte dienstverlening. Een plek waar mensen met een zeg- en doe-mentaliteit mee kunnen bouwen aan een toekomstgerichte organisatie.

Ons aanbod qua dienstverlening is zeer divers, denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, kinderopvang, thuiszorg, sociale tewerkstelling, onderwijs, integratie, stadsontwikkeling, huisvuilophaling, groen, parkeerbeleid, armoedebestrijding, schuldhulpverlening, evenementen, economie, wegenwerken, woonzorgcentra... De uitdagingen voor de diensten en de medewerkers zijn dan ook groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod afgestemd is op de wensen en behoeften van de inwoners van stad Kortrijk, samen maken we van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen.

Benieuwd naar het organogram? Ontdek het hier. 

Waar vind je ons?

Personeelsdienst OCMW Kortrijk
De personeelsdienst van OCMW Kortrijk vind je in de Budastraat 27.  Ga langs via het sociaal huis. Solliciteren gebeurt steeds op afspraak.
Personeelsdienst AGB Parko
Je kan steeds vrijblijvend je CV en sollicitatiebrief opsturen naar Parko agb, de Personeelsverantwoordelijke, K. Albertstraat 17, 8500 Kortrijk.
Je kan ook een mail sturen naar jobs@parko.be. Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae mee.
logo groep Kortrijk