Nieuws - meest recent

30/01

In de loop van de maanden januari en februari organiseert het conservatorium diverse toonmomenten. Ben je benieuwd om ons muzikaal talent te ontdekken? Kom dan luisteren naar de klasaudities waar onze leerlingen podiumervaring opdoen voor een geïnteresseerd publiek.

In de President Kennedylaan zijn er verschillende werken aan de gang:
1. tussen de Munkendoornstraat en rotonde Beneluxlaan-Ei (thv Kinepolis)
2. tussen de Munkendoornstraat en de Marionetten

We zetten de omleidingen voor de verschillende weggebruikers nog eens op een rijtje (met

01/06

De (her)inschrijvingen voor het schooljaar 2016-2017 starten vanaf 23 mei 2016. Nieuw dit schooljaar is dat je online kan inschrijven en dit via volgende website: www.mijnacademie.be/conservatoriumkortrijk. Ook kan er nog steeds ter plaatse aan de infobalie worden ingeschreven (Conservatoriumplein 3-8500 Kortrijk) Openingsuren mei en juni: maandag tot en met vrijdag telkens tussen 13u30-19u, zaterdag van 8u30-12u

3 reacties

Weet je niet wat doen met je afgedankte kerstboom? Dan kan je deze meegeven met de groenophaling of je kerstboom zelf afleveren in één van de groeninzamelpunten (groenkar) of één van de recuperatieparken (containerparken). Verwijder vooraf plastic pot, houten kruis, aardekluiten of versieringen. Plaats je je kerstboom op de stoep voor de groenophaling in jouw buurt, let er dan op dat hij voorbijgangers niet hindert.

03/10

BAZART, een splinternieuwe kunstjeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur en kilo's plezier start vanaf 3 oktober in Kortrijk. 

We gaan spelen, zoeken, rennen, bedenken, springen, bouwen, dansen, fantaseren, luisteren, breken, zingen,… met alles wat kunst is in Kortrijk. Soms rustig, soms hevig, alleen of met veel, soms laten we iets zien maar meestal houden we alles voor onszelf.

Kunstjeugdbeweging Bazart Kortrijk

Peter De Cupere creëert een uniek geurkunstwerk in Texture.
Ruik het verdwenen parfum van de Leie!