Nieuws - meest recent

De stad verkoopt het voormalig politiecommissariaat aan de Sint-Amandslaan 26-30 op Overleie.

De site omvat:

COÖRDINATOR PROJECTEN AGB SOK (A1a-A3a)

Het Stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk (AGB SOK) werkt aan een kwaliteitsvolle verdere ontwikkeling van Kortrijk. Voor onze woon- en stadsprojecten zoeken we een dynamische coördinator, die met passie voor de stad projecten realiseert.

Vamos Vacaturos maakten kennis met mensen uit alle hoeken van de wereld, die minstens 1 ding gemeen hebben: ze werken allemaal in onze bedrijven. Omdat ze er nodig zijn. Ondanks hun buitenlandse roots. Dankzij hun buitenlandse roots.

03/02

Infrabel heeft momenteel ongeveer 900 openstaande vacatures bij de directie die instaat voor het onderhoud en de vernieuwing van de sporen. Concreet zijn we voor de regio Kortrijk op zoek naar meer dan 20 nieuwe medewerkers met een technisch profiel. De job days gaan door in ons Logistiek Centrum Infrastructuur (LCI) van Kortrijk, de toekomstige werkplaats van de kandidaten.

Zijn jouw werknemers de files beu? Maak dan wrk van duurzaam woon-werkverkeer. Het Pendelfonds kan je daarbij helpen!

Op donderdag 16 maart 2017 organiseren stad Kortrijk samen met Howest, KU Leuven Kulak, UGent Campus Kortrijk en VIVES een Jobhappening.

Zelfstandige ondernemers en beoefenaars van vrije beroepen wachten best niet tot ze 60 of 65 zijn om hun eindeloopbaan en toekomst goed voor te bereiden. Er valt immers heel wat op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch en financieel vlak.
Daarom organiseren UNIZO en Integraal VZW (Dienst Ondernemen 50+) in samenwerking met verschillende beroeps- en sectororganisaties in het voorjaar 2017 een informatiecyclus over eindeloopbaan-, toekomstplanning en pensioenvoorbereiding.

Markant is een socio-culturele vrouwenvereniging. In bijna alle Vlaamse dorpen/steden is een markant afdeling, ook in Kortrijk. 

Renovatieplannen? Dan komt het erop aan de juiste aannemer of installateur te vinden. Heeft hij ervaring met energiebewust renoveren? Kan hij tijdig een juiste offerte aanbieden? Hoe zit het met zijn erkenning? Is hij fiscaal wel in orde? Niet iedereen weet waar hij daarvoor terechtkan. Daarom wil Leiedal de particulier die gaat renoveren wegwijs maken met het oog op duurzaamheid.

09/12

Op 9, 10 en 11 december kunnen autoliefhebbers in Kortrijk Xpo al een deel van de nieuwe automodellen bewonderen die op de Belgische wegen zullen rijden in 2017.