Nieuws - meest recent

Cozycar komt op donderdag 29 september 2016 om 19u30 langs in eethuis De Dingen om een autodeelparty te geven.

De curatoren OFFICE Kersten Geers en David Van Severen van het gelijknamige Brusselse architectenbureau kozen voor de Biënnale Interieur voor het thema ‘Silver Lining - Interiors’. Zilver zal in deze editie alom tegenwoordig zijn, wat een mooie verwijzing is naar het jubileumjaar. Met de toevoeging ‘Interiors’ beklemtonen de organisatoren ook de terugkeer naar hun roots. Terwijl in de jaren negentig en twee duizend objecten op zich centraal stonden, verschuift de focus nu weer naar complete interieurs

14/10

Week van het Ontwerpen zet sinds 2004 creatieve en innovatieve studentenprojecten in de kijker. Na 12 jaar is het uitgegroeid tot hét platform voor inspiratie en kennisuitwisseling tussen creatief onderwijs en industrie, rond thema’s als creativiteit en design. In 2016 vindt Week van het Ontwerpen opnieuw plaats tijdens de Biënnale Interieur met de expositie WO16 – We are the next generation in het Texture museum Kortrijk van 14 tot en met 23 oktober 2016. .

14/10

De ‘Kortrijk Creative City Tour Interieur 2016’ neemt je van 14 tot en met 23 oktober via een aantrekkelijke looplijn mee langs kwalitatieve restaurants, authentieke bistro’s, hippe bars, klassevolle shops en verrassende architectuurparels. Dit allemaal op wandelafstand en in het hart van bruisend Kortrijk. De mix van architectuur, vormgeving, mode, historie en culinaire ambacht laten je het beste van Kortrijk zien en proeven.

Donderdag 29 sept '16 kan je de kookworkshop 'Wereldburgers' van EVA vzw volgen. De workshop gaat door in De Stuyverij van 18u30 tot 21u30.

06/10

Student Welcome Concert grijpt dit jaar terug naar het vertrouwde concept: een gratis festival als start van het studentenjaar op de eerste donderdag van oktober op het schouwburgplein met de gekende formule waarin de organisatoren plaatselijke muzikale helden combineren met straffe headliners en dj’s

02/10

Op zondag 2 oktober 2016 kun je opnieuw lekker komen shoppen met het hele gezin op de tweede nationale editie van Sunday Shopday. ‘Lekker’ komen shoppen mag je letterlijk nemen. Little Cooks zorgt ervoor dat kinderen hun culinaire talenten ontdekken in de Kortrijkse winkel-wandelstraten. In het thema van het Lekkerste Weekend kunnen ze experimenteren met tongtattoos, een smaaklaboratorium, peperkoekenhuisjes, snoepschilderijtjes en er is zelfs een echte kinderfoodtruck.

Het Internet? ook uw zaak!
UNIZO organiseert 3 actuasessies om je concreet verder op weg te helpen: hoe kan Facebook jouw winkel "liken" of kraken? Hoe trek je online meer klanten aan? Verkoop je online ook veilig?

02/10

Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats op de eerste zondag van oktober. In 2016 is dat op zondag 2 oktober van 10u tot 17u. Het is een evenement waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek. Zo krijg je als bezoeker de kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Helemaal gratis!

Ken jij de alles over arbeidsrecht voor horeca? Ook na de introductie van de geregistreerde kassa?
Opleiding: Update arbeidsrecht voor horeca n.a.v. de begeleidende maatregelen ter compensatie van de geregistreerde kassa