Jobstudent - Team Werk Economie Leren

Team Werk Economie Leren van stad Kortrijk is op zoek naar jobstudenten uit het hoger onderwijs die zich gedurende het volledige jaar kunnen inzetten tijdens activiteiten.

Werkplek? 

Team WEL is bezig met boeiende en uiteenlopende zaken: stimuleren van ondernemerschap, ondersteuning ondernemers en horeca, bestrijding jeugdwerkloosheid, beleving van de student in Kortrijk, studentondernemerschap, bestrijding van commerciële leegstand, creatieve maakeconomie en starters stimuleren, organisatie van markten en foren,...
Locatie: Dienst Economie, Leiestraat 24, 8500 Kortrijk

De job? 

Wij zoeken helpende handen/breinen voor 2 soorten activiteiten:

- Ondersteuning op events op een vast tijdstip: studiedagen, jobbeurzen, events die we organiseren.
Voor 2017 staat bijvoorbeeld een studiedag ongekwalificeerde uitstroom op 26/1/17 op het programma, ook een jobevent hoger onderwijs in XPO op 16/3/17, op ronde bij ondernemers in maart 2017 en een stand op de bedrijvencontactdagen in XPO in december 2017.

- Regelmatige ondersteuning doorheen het jaar om leegstand retail op te meten, database leegstaande ateliers en KMO-panden aan te vullen, communicatiemateriaal te bezorgen, database van uitzendkantoren, landbouwers, bedrijven...up to date te houden.

Wanneer?

Op weekdagen doorheen het ganse jaar (uitzonderlijk in het weekend). Samen te regelen in overleg met het team en volgens studieschema van de student.

Wie komt in aanmerking?

Studenten uit het hoger onderwijs (niet secundair). Geen specifieke vereisten qua studies.

- Zelfredzaam zijn

- Zin hebben voor verantwoordelijkheid en initiatief

- Handig zijn met courante softwareprogramma's

- Rijbewijs is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

Solliciteren?

Via het online webformulier, tot uiterlijk 24 januari 2017.

Meer info? Vragen?

Contacteer ons op vacatures@kortrijk.be of bel team WEL op 056 27 73 33.